top of page

FAQ

Veelgestelde vragen


Mogen we je aanraken?

Zolang dit op respectvolle wijze gebeurd zijn zachte aanrakingen mogelijk. Hiermee bedoelen we niet onze intieme delen.

Onze massages worden met alle zorg en passie uitgevoerd waarbij een connectie hebben zeer belangrijk is. Lichaamscontact is dan ook een essentieel onderdeel tijdens de massage.

Maar als ontvanger dien je je niet in te spannen tijdens de massage. Indien deze aanrakingen ongepast zijn zal je hier dan ook worden aangesproken. Wanneer dit blijft aanhouden zijn we genoodzaakt de massage onmiddellijk stop te zetten, zonder enige restitutieplicht.

Is zoenen/intiem/oraal mogelijk?

Absoluut niet.

Wij begrijpen dat dit veelvoorkomend is maar bij Golden Hands behouden we een bepaalde grens. De focus ligt op de massage en jouw ontlading. Hierbij zijn seksuele handelingen verboden. Enkel de ontvanger wordt manueel gestimuleerd tot een hoogtepunt.

Kan ik je meenemen op date?  

Onze favoriete klanten kunnen genieten van VIP arrangementen. Hierbij bieden we een gezellige sfeer op locatie. 

Worden alle massages naakt gegeven?

Onze massages worden topless gegeven. Het is wel mogelijk om met je gekozen masseuse af te spreken de massage naakt uit te voeren.

Zijn jullie discreet gelegen?

Wij bevinden ons in het centrum van Bornem. Toch is er een zekere discretie aangezien wij ons in één van de rustigste straten van Bornem bevinden naast de winkelstraat.

Kan ik me ter plaatse douchen?

Ja. Het is verplicht om je voor en na de massage te douchen en wassen met zeep. 

Wij hebben een gemeenschappelijke badkamer voor 2 massageruimtes. Omdat deze badkamer gemeenschappelijk is vragen we rekening te houden met volgende punten:

- Altijd de deur sluiten bij gebruik. Zo weten we dat de badkamer bezet is

- Gelieve niet langer dan 5 minuten de badkamer in beslag te nemen

- Bij het verlaten van de badkamer de deur open laten. Zo weten we dat deze terug vrij is

- Laat geen persoonlijke spullen achter. Deze blijven in de massagekamer.

- Gelieve netjes achter te laten

Wat is het verschil tussen een Body to body massage en Nuru massage?

Een Body to body massage wordt grotendeels uitgevoerd met de handen en deels met het lichaam. Bij een Nuru massage is het mogelijk om de massage vooral glijdend met het hele lichaam te laten gebeuren. De gel structuur in combinatie met warm water zorgt voor de ultieme body slide. Hierbij wordt deels de handen gebruikt in effleurages (strijkbewegingen). Een Nuru massage wordt steeds op een lak zeil uitgevoerd

Wat is het verschil tussen erotische massages en tantra rituelen?

Een erotische massage is ontspannend en brengt je in hogere sferen. De sensuele handen teasen en zorgen voor een ultieme ontlading.

Tantra rituelen zijn niet te vergelijken met erotische massage. Hoewel bij Golden Hands onze erotische massages vaak worden vergeleken met tantra massages kunnen we garanderen dat deze ervaring niet strookt met de werkelijkheid. Hoewel we standaard energetisch werken, wat tantrisch kan aanvoelen, is dit nog steeds niet te vergelijken met de eeuwenoude Oosterse traditie, namelijk de Tantra die wij aanbieden. 

In de tantra ligt de nadruk op de ontwikkeling van menselijke sterkte, zowel door middel van meditatie alsook door de directe confrontatie met moeilijke omstandigheden voor het overwinnen van angsten en zwakheden. Het uiteindelijke doel is het verwerken van de fundamentele negativiteit door de positieve energie naar boven te brengen met behulp van verschillende soorten hulpmiddelen die jouw onderbewustzijn zal beïnvloeden. Deze unieke ervaring wordt kracht bijgezet door het rustig opbouwen van jouw ontlading. Meer info vind je hier.

Ik heb gebeld maar er neemt niemand op?

Vanwege drukte is het niet altijd mogelijk om de telefoon onmiddellijk te beantwoorden. Wanneer we een gemiste oproep hebben bellen we niet terug, dit om ons contact discreet te houden. We verzoeken je graag om op een later tijdstip terug te bellen of via Whatsapp een bericht te sturen. We beantwoorden deze dan zo snel mogelijk. Geen SMS!

Voor en na onze openingsuren zijn we niet bereikbaar.

Ik krijg geen reactie op mijn berichten? 

Wij beantwoorden alleen specifieke vragen of wanneer je een afspraak wil maken.

Er is geen plaats wanneer ik een afspraak wil maken. Hoe kan dit?

Omdat we onszelf volledig inzetten tijdens massages en dit optimaal willen behouden werken we niet met een "bandwerk"systeem. Wanneer je bijvoorbeeld een afspraak boekt voor 60min massage voorzien wij extra tijd voor deze afspraak. Omdat er eerst wordt afgerekend en een douche wordt genomen is er immers al tijd voorbijgegaan. Daar bovenop dient de kamer te worden gepoetst en klaargezet voor de volgende klant. Een pauze tussendoor zorgt daarbij voor een aangename en relaxte werksfeer. 

Dit wil dus ook zeggen dat we een beperkt aantal personen aannemen per dag. We raden aan om tijdig je afspraak te maken.

Waarom stipt op tijd aanwezig zijn?

Elke massage wordt op voorhand voorbereid. De kamer wordt klaargezet, kaarsen worden gelicht, handdoeken worden opgewarmd. Wanneer je 10 of zelfs 5 minuten vroeger bent kan het voorvallen dat je masseuse nog niet klaar is. Wij hebben helaas geen wachtruimte, daarom vragen we om even buiten of in je voertuig te wachten indien je toch te vroeg aankomt.

Welke massageolie wordt gebruikt?

Wij gebruiken bij alle massages massageolie van Huile de Vie tenzij anders vermeld. Deze olie is geurloos en voedt en beschermt de huid.

Onze geurolie is Siam olie, dit is een basis van amandelolie en aloë vera met daaraan toegevoegde extracten van lotusbloesem en jasmijn.

Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de prijzen?

Deze website is volledig zelf opgesteld door mezelf (Vanessa). Ik heb mijn best gedaan alles zo goed mogelijk uit te leggen. Uiteraard kunnen er nog zaken onduidelijk zijn of vind je misschien iets niet terug, maar wat betreft ons aanbod/mogelijkheden staat alles zeer duidelijk - en soms meermaals - aangegeven. Je vindt deze info HIER terug

Is het een probleem dat ik geschoren/ongeschoren/klein geschapen/groot geschapen/goed gespierd ben?

Zolang je hygiënisch en verzorgd bent maken wij geen enkel probleem als je eventuele lichamelijke gebreken hebt. Vaak zijn deze vragen oprecht uit bezorgdheid. Bij deze willen we aangeven dat wij iedere klant respecteren, ongeacht de lichaamsbouw. 

Echter komen deze vragen soms uit pure macho vertoning en deze communicatie wordt niet getolereerd. Wij zien hierbij echt wel het verschil en zijn niet zo naïef om hierop in te gaan. Je wordt bij deze dan genegeerd. Bij aandringen zien we dit als wangedrag en worden je gegevens toegevoegd op onze blacklist.

Kan ik korting krijgen?

Wij kiezen zelf wanneer we korting aanbieden. 

Wanneer je nog niet bij ons bent geweest is het vanzelfsprekend dat je niet kan profiteren van privéleges. Wanneer je regelmatig langskomt  geven we met plezier eens een extra lange massage of korting op een behandeling.

Bekijk onze huidige promoties hier.

Wie beheert de telefoon?

De telefoon wordt enkel door Vanessa en Natasja beantwoord. Dit geldt ook voor berichten, Whatsapp, e-mail en sociale media.

Hygiënische maatregelen

Dagelijks worden de badkamer en massageruimtes meermaals gepoetst en verlucht.

Elke klant heeft een eigen handdoek (microvezel) om op te liggen en een handdoek (katoen) om zich af te drogen na het wassen. Deze worden na gebruik apart gewassen op 60°. De kleine witte handdoekjes worden apart gewassen op 95°.

bottom of page