top of page

Massages

Soft erotische massage

De ideale start naar de ontdekking van erotische massage. Een zalige afwisseling van een stevige en zachte sensuele huidmassage waarbij al jouw zintuigen in hogere sferen worden gebracht. Je geniet van deze massage met heerlijke warme olie en speelse zachte handen tot een hoogtepunt.

 

30 min € 70 

60 min € 120 

90 min € 150 

vanessa golden hands erotische massage 3.jpg

Body to body massage

De B2B massage is zowat de meest geliefde massage. Je geniet van een heerlijke erotische massage, deels met de handen en deels waarbij de masseuse je op een slang-achtige wijze met haar naakte lichaam zal masseren. Volledig intens genieten van een erotisch lichaamsspel is hier de boodschap.

 

30 min  € 90 

60 min  € 150 

90 min  € 200 

vanessa golden hands erotische massage (4).jpg

Prostaat massage

Een prostaat massage kan iedere man, ongeacht seksuele geaardheid, ontvangen. Een prostaat massage is namelijk NIET pijnlijk, de eerste keer soms wat vreemd en onwennig. Je kan een vol gevoel ervaren wat je niet kan thuisbrengen maar dit vervaagt. Een helende ontspanning tijdens de prostaat massage kan tot warme plekken in dit gebied leiden. Bij vele mannen is dit gebied ook verbonden met agressie, seksualiteit en levenskracht. De prostaat massage (o.a. samen met de juiste voeding enz.) kan preventief helpen om prostaatkanker te voorkomen. Je krijgt een andere gevoel tijdens jouw erectie en een volledig andere "ontlading"! Dit is voor veel mannen een unieke en ongekende intense en uiterst intieme ervaring en met niets anders te vergelijken. Je moet natuurlijk wel ontspannen zijn en durven loslaten. De meeste mannen die deze massage hebben mogen genieten kunnen bijna niet meer zonder. Echter de mannen met een uiterst klein prostaat voelen niets maar dit is echter uiterst zeldzaam.
 

Enkel als extra optie bij één van bovenstaande massages

± 15 min € 30

Tantra rituelen

Wat is tantra?

Tantra is een rituele praktijk uit de Oosterse traditie, die gericht is op geestelijke verruiming en bevrijding. In de tantra ligt de nadruk op de ontwikkeling van menselijke sterkte, zowel door middel van meditatie alsook door de directe confrontatie met moeilijke omstandigheden voor het overwinnen van angsten en zwakheden. Het uiteindelijke doel is het verwerken van de fundamentele negativiteit door de positieve energie naar boven te brengen.

vanessa golden hands erotische massage 5.jpg

Tantra Classic

Ideaal als eerste kennismaking met de Oosterse Tantra rituelen. Je wordt ontvangen met een kopje thee en chocolade. Een volledige lichaamsmassage met natuurlijke warme olie, het gewassen worden door de warme handdoeken en essentiële oliën, teasen met veren, borsteltjes en zijden stoffen.

90 min  € 220

Golden Hands Vanessa Bae erotische massage b2b tantra (14).jpg

Tantra DeLuxe

Je wordt ontvangen met een kopje thee en chocolade. Volledige lichaamsmassage met warme lavendelolie, wassen met warme handdoeken en essentiële lavendeloliën. Geprikkeld worden door veren, borsteltjes en zijden doeken. Bij dit ritueel geniet je ook van een reflex massage van jouw voeten.

120 min  € 280

Golden Hands Vanessa Bae erotische massage b2b tantra (11).jpg

Tantra Inner Wave

Een warm onthaal met een glaasje cava. Full body massage met warme lavendelolie, veren, zijden stoffen, warme handdoeken en een bijzondere massage van de lingam. Als extraatje een reflex massage van jouw voeten en een deugddoende gezichtsmassage met warme indische olie.

 

150 min  € 320

bottom of page