top of page

Massages

Soft erotische massage

De ideale start naar de ontdekking van erotische massage. Een zalige afwisseling van een stevige en zachte sensuele huidmassage waarbij al jouw zintuigen in hogere sferen worden gebracht. Je geniet van deze massage met heerlijke warme olie en speelse zachte handen tot een hoogtepunt.

 

30 min € 70 

60 min € 130 

90 min € 180 

vanessa golden hands erotische massage 3.jpg

Body to body massage

De B2B massage is zowat de meest geliefde massage. Je geniet van een heerlijke erotische massage, deels met de handen en deels waarbij de masseuse je op een slang-achtige wijze met haar naakte lichaam zal masseren. Volledig intens genieten van een erotisch lichaamsspel is hier de boodschap.

 

30 min  € 90 

60 min  € 150 

90 min  € 200 

golden hands nuru massage.jpg

Nuru massage 

The Ultimate Body Slide . De Nuru Massage Gel dat bekend staat om zijn unieke eigenschappen is niet te vergelijken met massageoliën. Nuru Gel is geheel op waterbasis, een 96% natuurlijk product. Het plakt niet en het is smaak- en reukloos.  De Nuru Massage  is een zeer sensuele massage met behulp van full body contact. Je zal ontspannen en wordt gestimuleerd naar een hoogtepunt.

 

30 min €  110

60 min € 170

golden hands suprise massage_edited.jpg

Suprise massage

Maak het lekker spannend en kies voor een Suprise massage. Hierbij wordt je voor aanvang van de massage

geblinddoekt en na enkele ogenblikken voel je de eerste sensuele aanrakingen. Omdat je niets kan zien zal je een zeer intens gevoel ervaren. De mysterieuze dame en haar heerlijke handen geven je meer seksuele prikkelingen.

 

30 min €  80

60 min € 140

90 min € 190

golden hands 4 handen massage_edited.jpg

4 hands massage 

Geniet van een unieke ervaring door 2 masseuses die synchroon je gehele lichaam sensueel prikkelen. Een veelvoud van sensuele gevoelens en prikkelingen zullen een stomend hoogtepunt bereiken Je voelt gedurende de gehele massage de 4 handen en de naakte lichamen van beide masseuses op je lichaam. 

 

30 min € 180

60 min € 300

90 min € 400

golden hands koppelmassage.png

Koppelmassage 

Breng meer spanning in je relatie en geniet samen van een erotische beleving. Tijdens de massage kan je zien hoe jouw partner verwend wordt met zowel sensuele strelingen als body to body massage, wat als zeer opwindend wordt ervaren. Onze koppelmassages worden steeds gegeven door 2 masseuses. Omdat jullie relatie hier centraal staat worden jullie wensen op voorhand ter plaatse besproken. Zo kunnen ook eventuele grenzen worden aangegeven.  

 

30 min € 180

60 min € 300

90 min € 400

Extra opties 
Onderstaande opties zijn mogelijk bij het boeken van een erotische massage en zijn inbegrepen in de tijdsduur van de massage. 

Wanneer je een afspraak boekt gelieve de gewenste opties aan te geven. Deze opties zijn niet mogelijk bij Tantra rituelen.

Warme doeken

Vooral in de wintermaanden is deze optie een must do. Dankzij de hitte van deze doeken ervaar je een extra sensatie tijdens je erotische massage.

€ 10

Scrub behandeling

Voor aanvang van de massage is het verplicht te douchen en wassen met zeep. Een scrubbehandeling van je favoriete masseuse tijdens deze douche verwijderd alle dode huidcellen en maakt de huid weer glad. Dit zorgt voor een nóg aangenamer ervaring tijdens de massage

€ 10

Sexy lingerie

Een vrouwenlichaam in de juiste lingerie is een meesterwerk. Met nylonkousen is het al helemaal een echte eyecatcher. Wij bieden je graag deze optie zodat je ten volle kan genieten van een sensuele massage met een pittig kantje. De lingerie wordt tijdens de gehele massage aangehouden of indien gewenst wordt deze op zeer sensuele wijze ontdaan wanneer gevraagd.

Niet op alle massages van toepassing

€ 25

Dubbel hoogtepunt

Soms komt het hoogtepunt vroeger dan gewenst. Hoewel onze masseuse dit niet opzettelijk doet is dit uiterst normaal dat het erotisch gevoel tijdens de massage soms overweldigend kan zijn, bijvoorbeeld als intieme aanrakingen al lang geleden zijn of tijdens de allereerste ervaring met erotische massages. Wanneer dit gebeurd zal de masseuse de resterende tijd verder masseren. Of u kiest voor deze extra optie en bereikt een 2de maal een hoogtepunt.

€ 30

Prostaat massage

Een prostaat massage kan iedere man, ongeacht seksuele geaardheid, ontvangen. Een prostaat massage is namelijk NIET pijnlijk, de eerste keer soms wat vreemd en onwennig. Je kan een vol gevoel ervaren wat je niet kan thuisbrengen maar dit vervaagt. Een helende ontspanning tijdens de prostaat massage kan tot warme plekken in dit gebied leiden. Bij vele mannen is dit gebied ook verbonden met agressie, seksualiteit en levenskracht. De prostaat massage (o.a. samen met de juiste voeding enz.) kan preventief helpen om prostaatkanker te voorkomen. Je krijgt een andere gevoel tijdens jouw erectie en een volledig andere "ontlading"! Dit is voor veel mannen een unieke en ongekende intense en uiterst intieme ervaring en met niets anders te vergelijken. Je moet natuurlijk wel ontspannen zijn en durven loslaten. De meeste mannen die deze massage hebben mogen genieten kunnen bijna niet meer zonder. Echter de mannen met een uiterst klein prostaat voelen niets maar dit is echter uiterst zeldzaam.

± 15 min

€ 30

 

Golden Hands Vanessa Bae erotische massage b2b tantra (8).jpg

Tantra rituelen

Wat is tantra?

Tantra is een rituele praktijk uit de Oosterse traditie, die gericht is op geestelijke verruiming en bevrijding. In de tantra ligt de nadruk op de ontwikkeling van menselijke sterkte, zowel door middel van meditatie alsook door de directe confrontatie met moeilijke omstandigheden voor het overwinnen van angsten en zwakheden. Het uiteindelijke doel is het verwerken van de fundamentele negativiteit door de positieve energie naar boven te brengen.

vanessa golden hands erotische massage 5.jpg

Tantra Classic 

Ideaal als eerste kennismaking met de Oosterse Tantra rituelen. Je wordt ontvangen met een kopje thee en chocolade. Een volledige lichaamsmassage met natuurlijke warme olie, het gewassen worden door de warme handdoeken en essentiële oliën, teasen met veren, borsteltjes en zijden stoffen.

90 min  € 220

Golden Hands Vanessa Bae erotische massage b2b tantra (14).jpg

Tantra DeLuxe 

Je wordt ontvangen met een kopje thee en chocolade. Volledige lichaamsmassage met warme lavendelolie, wassen met warme handdoeken en essentiële lavendeloliën. Geprikkeld worden door veren, borsteltjes en zijden doeken. Bij dit ritueel geniet je ook van een reflex massage van jouw voeten.

120 min  € 280

Golden Hands Vanessa Bae erotische massage b2b tantra (11).jpg

Tantra Inner Wave 

Een warm onthaal met een glaasje cava, fruit en chocolade. Full body massage met warme lavendelolie, veren, zijden stoffen, warme handdoeken en een bijzondere massage van de lingam. Als extraatje een reflex massage van jouw voeten en een deugddoende gezichtsmassage met warme indische olie.

 

150 min  € 320

bottom of page