top of page
GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Collega gezocht

Omdat samenwerken leuker is dan alleen

In het gezellige Bornem hebben we al leuke klanten discreet mogen ontvangen. Om vraag-aanbod bij te kunnen houden zijn we op zoek naar een collega masseuse. Wij bieden een hygiënische en aangename werkomgeving in privésfeer. 

Vereisten:

- Minimaal 21 jaar

- Verzorgd voorkomen, klassevolle uitstraling

- Diploma massagetechnieken of bereid een cursus te volgen bij Golden Hands voor aanvang

- Positief en energetisch kunnen werken

- Enkel op zelfstandige basis. Wij helpen je graag bij het opstarten van je zelfstandigheid.

De massages zijn telkens op afspraak.

Je bepaalt zelf je eigen beschikbaarheid, dit wordt voor aanvang besproken.

Aanbod:

Wij voorzien uiteraard alle materialen om de massages naar wens uit te voeren zoals:
massageolie, essentiële oliën, handdoeken, lakens, verzorgingsproducten, kaarsen, wierook, enz..
Wij adverteren dagelijks voor elke masseuse en zorgen voor een essentiële communicatie met de klant. Als masseuse hoef je dus niet wakker te liggen om je klantenbestand te behouden of te laten groeien.
Jouw focus ligt enkel op de massagebehandelingen en de kamer nadien terug netjes achterlaten. Je hoeft dus geen was te doen of gezamenlijke plaatsen te poetsen zoals living en keuken, daar wordt voor gezorgd.


De voorkeur gaat naar ervaren masseuses, die bekend zijn met de traditionele massagetechnieken, professioneel handelen en uiteraard de nodige portie klasse en uitstraling hebben voor een ideale verdienste bij Golden Hands.
Indien gewenst kunnen we een cursus Oosterse massages aanbieden. Zo kan je als onervaren masseuse ook aan de slag bij ons, of als ervaren masseuse iets nieuws bijleren.

Stuur een mail naar goldenhandsbornem@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Let’s Work Together

Gelukt!

bottom of page