top of page

Recensies

Henri

Bezoek gebracht aan deze leuke mooie Vanessa in Bornem. Biedt verschillende massages aan, heb gekozen voor half uur body to body. Was zeer goed, eerst professionele massage voorkant, zeer rustgevend om dan over te gaan in een zachte heel sensuele b to b., Heel geil dat laatste, wordt afgewerkt met lekkere handjob. In niets te vergelijken met Thaise massage (rug-omdraaien-zo snel mogelijk doen klaarkomen)… Zoek je meer dan moet je hier niet zijn ! Volgende keer ga ik voor een uurtje 😃 Ook mooie website, foto’s correct.

R.

Nogmaals dikke merci, het was heel fijn.  Het was een onvergetelijk moment. We zien elkaar  zeker nog terug. Groetjes en tot later!

Dirk

Nogmaals dank voor de zalige massage. Je weet een professionele massage te combineren met stijlvolle erotiek. Echt genieten!

G.D.P.

Voel me altijd zo goed bij jou. Ik kijk al uit naar volgende keer !

Anoniem

Langs deze weg wil ik je nog eens extra bedanken voor de overheerlijke massage. Superlatieven schieten te kort om jouw service te beschrijven. Je bent knap, lief, vriendelijk, teder, maar bovendien een supersexy topmasseuse! De file op de terugweg viel best mee, gewoon omdat ik op wolkjes naar huis zweefde. En uren later ben ik nog altijd niet neergedaald van mijn genieterswolk. Lieve Vanessa, in één zin, kort en bondig: you’re the best. Tot gauw!

Flashy

Ook ik ben langs geweest en een pracht van een dame mogen ontmoeten. Geeft een sensuele erotische massage en handjob als afwerking. Zeker voor herhaling vatbaar. ​

Axel

Nieuwe ervaring rijker. Ze doet dit echt subliem! Voor herhaling vatbaar, gewoon top!

Anoniem

Ik wou je nogmaals bedanken, Vanessa. Het was weer heerlijk genieten.

Dirk

Nog nooit zo intens meegemaakt. Jouw aanrakingen zijn magisch, bedankt voor de leuke tijd samen. Ik kijk uit naar volgende keer!

M.D.

Heh, toen ik gisteren bij jou vertrok moest ik even nadenken waar m'n auto stond. Ik ben nog aan het nagenieten.

Ben

Nog eens bedankt voor de heerlijke ervaring. Nog aan het nagenieten!

V.D.W.

Ik ben geweest, zeer golden massage. De dame weet waarmee ze bezig is. Je mag respectvol aanraken.

Beoordeling toevoegen

Wat vond je er van?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page