top of page

Recensies

H.

Bezoek gebracht aan deze leuke mooie Vanessa in Bornem. Biedt verschillende massages aan, heb gekozen voor half uur body to body. Was zeer goed, eerst professionele massage voorkant, zeer rustgevend om dan over te gaan in een zachte heel sensuele b to b., Heel geil dat laatste, wordt afgewerkt met lekkere handjob. In niets te vergelijken met Thaise massage (rug-omdraaien-zo snel mogelijk doen klaarkomen)… Zoek je meer dan moet je hier niet zijn ! Volgende keer ga ik voor een uurtje 😃 Ook mooie website, foto’s correct. (girlsreview.nl)

R.

Nogmaals dikke merci, het was heel fijn.  Het was een onvergetelijk moment. We zien elkaar  zeker nog terug. Groetjes en tot later!

D.

Nogmaals dank voor de zalige massage. Je weet een professionele massage te combineren met stijlvolle erotiek. Echt genieten!

L.

Beste Vanessa Dank voor de fijne attente behandeling. Het is leuk om zoveel energie en attentie te krijgen van een lieve vrouw als u. Graag wil ik in de komende maanden nog eens terug komen.

A.

Langs deze weg wil ik je nog eens extra bedanken voor de overheerlijke massage. Superlatieven schieten te kort om jouw service te beschrijven. Je bent knap, lief, vriendelijk, teder, maar bovendien een supersexy topmasseuse! De file op de terugweg viel best mee, gewoon omdat ik op wolkjes naar huis zweefde. En uren later ben ik nog altijd niet neergedaald van mijn genieterswolk. Lieve Vanessa, in één zin, kort en bondig: you’re the best. Tot gauw!

F.

Ook ik ben langs geweest en een pracht van een dame mogen ontmoeten. Geeft een sensuele erotische massage en handjob als afwerking. Zeker voor herhaling vatbaar. (girlsreview.nl) ​

A.

Nieuwe ervaring rijker. Ze doet dit echt subliem! Voor herhaling vatbaar, gewoon top!

A

Het was deze namiddag heel fijn en zalig. Ik geniet er nog heel de dag van. De naam golden hands is niet gestolen en je bent een aangenaam, professioneel en positief persoon. Tot binnenkort.

D.

Nog nooit zo intens meegemaakt. Jouw aanrakingen zijn magisch, bedankt voor de leuke tijd samen. Ik kijk uit naar volgende keer!

J.D.Z.

De eerste ervaring met erotische massage is zeker een meevaller. De zenuwen toen ik aanbelde verdwenen direct bij de leuke ontvangst door Ija. Ija is een leuke verschijning en ze weet wat ze doet. Mij zien ze zeker nog terug.

J.

Ik wou je graag nog eens bedanken voor de zalige ervaring deze ochtend. Ik wist niet goed wat te verwachten en was best wel nerveus, maar je hebt me heel hard op m'n gemak gesteld, en met veel respect en zachtheid behandeld. De beste massage die ik ooit gekregen heb. Hier zal ik nog lang van nagenieten. Ik kan me moeilijk voorstellen dat ik elders een betere ervaring had gehad. Bedankt hiervoor.

V.D.W.

Ik ben geweest, zeer golden massage. De dame weet waarmee ze bezig is. Je mag respectvol aanraken. (girlsreview.nl)

Wat vond je er van?

Niets voor mijNiet geweldigTevredenHeel goedGeweldig
Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page