top of page

Massage

Onze massages zijn zowel voor mannen als voor vrouwen.
Alle massages worden gegeven met warme, geurloze olie (tenzij anders vermeld) en afgewerkt met een manueel hoogtepunt.
Geen intiem of andere extra’s mogelijk. 
Bekijk hier onze huisregels.
Onze massages worden naakt of topless ge
geven. Bekijk hier de profielen van de masseuses voor meer info.
Aanraken mag zolang dit op respectvolle wijze gebeurd. 

Steeds op voorhand reserveren. 0472 97 19 27 (géén SMS!)
GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Soft erotische massage

De ideale start naar de ontdekking van erotische massage. Een zalige afwisseling van een stevige en zachte sensuele huidmassage waarbij al jouw zintuigen in hogere sferen worden gebracht. Je geniet van deze massage met heerlijke warme olie en speelse zachte handen.

 

30 min € 70 

60 min € 130 

90 min € 180 

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Body to body massage

De B2B massage is zowat de meest geliefde massage. Je geniet van een heerlijke erotische massage, deels met de handen en deels waarbij de masseuse je op een slang-achtige wijze met haar naakte lichaam zal masseren. Volledig intens genieten van een erotisch lichaamsspel is hier de boodschap.

 

30 min  € 90 

60 min  € 150 

90 min  € 200 

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Nuru massage  

The Ultimate Body Slide . De Nuru Massage Gel dat bekend staat om zijn unieke eigenschappen is niet te vergelijken met massageoliën. Nuru Gel is geheel op waterbasis, een 96% natuurlijk product. Het plakt niet en het is smaak- en reukloos.  De Nuru Massage  is een zeer sensuele massage met behulp van full body contact. Je zal ontspannen en wordt gestimuleerd tot het maximum.

 

30 min €  110

60 min € 170

90 min € 220

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Secret fantasy massage

Maak het lekker spannend en kies voor een Secret fantasy massage. Hierbij wordt je voor aanvang van de massage geblinddoekt en na enkele ogenblikken voel je de eerste sensuele aanrakingen. Omdat je niets kan zien zal je een zeer intens gevoel ervaren. De mysterieuze dame en haar heerlijke handen die onder het zijden laken glijden geven je meer sensuele prikkelingen.

 

30 min €  80

60 min € 140

90 min € 190

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Switch massage

Heb je ook de kriebels in je handen? Je favoriete masseuse verwennen met een ontspannende massage is een leuke start van een erotische massage. Je masseert zolang je wil (zonder intieme delen!) en de overige tijd neemt je masseuse graag over en brengt je tot het ultieme hoogtepunt.

 

60 min €  200

90 min € 250

120 min € 290

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

4 hands massage 

Geniet van een unieke ervaring door 2 masseuses die synchroon je gehele lichaam sensueel prikkelen. Een veelvoud van sensuele gevoelens en prikkelingen zullen een stomend hoogtepunt bereiken Je voelt gedurende de gehele massage de 4 handen en de lichamen van beide masseuses op je lichaam. 

 

30 min € 180

60 min € 300

90 min € 400

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Koppelmassage 

Breng meer spanning in je relatie en geniet samen van een erotische beleving. Tijdens de massage kan je zien hoe jouw partner verwend wordt met zowel sensuele strelingen als body to body massage. Onze koppelmassages worden steeds gegeven door 2 masseuses. Omdat jullie relatie hier centraal staat worden jullie wensen op voorhand ter plaatse besproken.

 

30 min € 180

60 min € 300

90 min € 400

Extra opties 
Onderstaande opties zijn mogelijk bij het boeken van een erotische massage en zijn inbegrepen in de tijdsduur van de massage. 

Wanneer je een afspraak boekt gelieve de gewenste opties aan te geven. Deze opties zijn niet mogelijk bij Tantra rituelen.

Warme doeken

Vooral in de wintermaanden is deze optie een must do. Dankzij de hitte van deze doeken ervaar je een extra sensatie tijdens je erotische massage.

€ 10

Scrub behandeling

Voor aanvang van de massage is het verplicht te douchen en wassen met zeep. Een scrubbehandeling van je favoriete masseuse tijdens deze douche verwijderd alle dode huidcellen en maakt de huid weer glad. Dit zorgt voor een nóg aangenamer ervaring tijdens de massage

€ 10

Lingam/Yoni massage

Stel je hoogtepunt nog even uit en kies voor een Lingam/Yoni massage. Zo kan je genieten van een uitgebreide massage van je Lingam (penis) of Yoni (vagina). Deze zijn een onderdeel van Tantrische massage. Zo laat je de energiestromen in je lichaam verbeteren en seksuele energie stevig aansterken.

€ 30

Dubbel hoogtepunt

Soms komt het hoogtepunt vroeger dan gewenst. Hoewel onze masseuse dit niet opzettelijk doet is dit uiterst normaal dat het erotisch gevoel tijdens de massage soms overweldigend kan zijn, bijvoorbeeld als intieme aanrakingen al lang geleden zijn of tijdens de allereerste ervaring met erotische massages. Wanneer dit gebeurd zal de masseuse de resterende tijd verder masseren. Of u kiest voor deze extra optie en bereikt een 2de maal een hoogtepunt.

Enkel vanaf 60min.

€ 30

Prostaat massage

Een prostaat massage kan iedere man, ongeacht seksuele geaardheid, ontvangen. Een prostaat massage is namelijk NIET pijnlijk, de eerste keer soms wat vreemd en onwennig. Je kan een vol gevoel ervaren wat je niet kan thuisbrengen maar dit vervaagt. Een helende ontspanning tijdens de prostaat massage kan tot warme plekken in dit gebied leiden. Bij vele mannen is dit gebied ook verbonden met agressie, seksualiteit en levenskracht. De prostaat massage (o.a. samen met de juiste voeding enz.) kan preventief helpen om prostaatkanker te voorkomen. Je krijgt een andere gevoel tijdens jouw erectie en een volledig andere "ontlading"! Dit is voor veel mannen een unieke en ongekende intense en uiterst intieme ervaring en met niets anders te vergelijken. Je moet natuurlijk wel ontspannen zijn en durven loslaten. De meeste mannen die deze massage hebben mogen genieten kunnen bijna niet meer zonder. Echter de mannen met een uiterst klein prostaat voelen niets maar dit is echter uiterst zeldzaam.

Enkel vanaf 60min.

€ 30

 

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Tantra rituelen 

Wat is tantra?

Tantra is een rituele praktijk uit de Oosterse traditie, die gericht is op geestelijke verruiming en bevrijding. In de tantra ligt de nadruk op de ontwikkeling van menselijke sterkte, zowel door middel van meditatie alsook door de directe confrontatie met moeilijke omstandigheden voor het overwinnen van angsten en zwakheden. Het uiteindelijke doel is het verwerken van de fundamentele negativiteit door de positieve energie naar boven te brengen.

De Tantra massage is totaal verschillend van een erotische massage en niet vergelijkbaar.       

Oosterse Tantra massage is een kunst, een Oosters ritueel van meer dan 5000 jaar oud, waar wederzijds respect voor het menselijk lichaam op de eerste plaats komt.

 

Voor mannen
Je zal je volledig overgeven in de handen van de ervaren masseuse. Genieten van de ontvangende rol, waar je je geen zorgen hoeft te maken over iets rondom jou, maar alleen moet ontvangen wat aan jou geschonken wordt. Jouw lichaam zal een heel andere opwinding ondergaan dan wat we geleerd hebben door de Westerse cultuur. De opwinding zal verhogen, opgebouwd worden en hervallen in de energie
golven van je lichaam. Alle opgewekte energie wordt opnieuw opgenomen door het lichaam waardoor je iets uniek zal beleven.

 

Voor vrouwen
Vrouwelijke behoeften zijn anders dan bij mannen, daarom is dit ritueel volledig aangepast aan de behoeften van de vrouw. De Tantra massage zal je diep leiden naar uw gevoelens zodat u stap-voor-stap alle blokkades kan loslaten in jouw hele lichaam. Je kan de massage ook alleen als een luxe ritueel van het lichaam laten uitvoeren, zonder massage van de Yoni (genitaliën). Je zal een veilig en geborgen gevoel ondervinden gedurende het ritueel.
Alles wordt vooraf duidelijk besproken zodat het ritueel wordt uitgevoerd volledig naar jouw behoeften, wensen en grenzen.

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Tantra Classic 

Ideaal als eerste kennismaking met de Oosterse Tantra rituelen. Je wordt ontvangen met een kopje thee en chocolade. Een volledige lichaamsmassage met natuurlijke warme olie, het gewassen worden door de warme handdoeken en essentiële oliën, teasen met veren, borsteltjes en zijden stoffen.

90 min  € 220

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Tantra DeLuxe 

Je wordt ontvangen met een kopje thee en chocolade. Volledige lichaamsmassage met warme lavendelolie, wassen met warme handdoeken en essentiële lavendeloliën. Geprikkeld worden door veren, borsteltjes en zijden doeken. Bij dit ritueel geniet je ook van een reflex massage van jouw voeten.

120 min  € 270

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Tantra Inner Wave 

Een warm onthaal met een glaasje cava, fruit en chocolade. Full body massage met warme lavendelolie, veren, zijden stoffen, warme handdoeken en een bijzondere massage van de Lingam of Yoni. Als extraatje een reflex massage van jouw voeten en een deugddoende gezichtsmassage met warme indische olie.

 

150 min  € 320

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

Tantra Extase

Een warm onthaal met een glaasje cava, heerlijk vers fruit en chocolade. Full body massage met warme lavendelolie, veren, zijden stoffen, warme handdoeken met essentiële oliën. Zowel van sensuele handen als van een zinnenprikkelende body to body massage geniet je van een erotisch lichaamsspel.  Aanvullend geniet je van een reflex massage van jouw voeten en een deugddoende gezichtsmassage met warme indische olie  Daar bovenop een bijzondere massage van de Lingam of Yoni tot de ultieme extase.

 

180 min  € 370

GOLDEN HANDS MASSAGE VANESSA BAE

VIP arrangementen

Beleef een Full Experience met onze VIP arrangementen

Dinner date - Golden Hands

Dinner date

Culinair genieten met leuk gezelschap.

Neem ons mee naar je favoriete restaurant en beleef een aangename tijd

Wellness - Golden Hands

Wellness

Volledige relaxatie gegarandeerd met onze wellness arrangementen

Company - Golden Hands

Company

Bedrijfsfeest, verjaardag of een ander evenement? We houden je graag gezelschap en sluiten af met een heerlijke massage

bottom of page